Du er her

CEDI Netværk udvider i Jylland

Det ny CEDI netværk åbner nu op for netværksmøder i det jyske med spændende møder om bl.a. datadrevet mødeanalyse, kontantløs kommune i Horsens, status for talegenkendelse i Frederikshavn, smart city erfaringer fra Vejle osv. CEDI har allieret sig med Steffen Ørnemark, tidligere if chef i Region Midtjylland og Herning Kommune om at drive møderne.

“Det er en gammel drøm, der bliver til virkelighed, når vi til november starter op med møder i det jyske. Foreløbig med 8 møder indenfor 6 måneder. Men tager Fyn og Jylland godt imod er vi parate til at udvide med langt flere møder”, siger netværkschef Daniel Toumbas og fortsætter “to forhold er gået op i en højere enhed, så vi nu tør gå i gang. Vi har rekrutteret en lokal mand. Det er Steffen Ørnemark. Og så har vi lavet en rigtig flot aftale med Systematic, hvor vi kan bruge deres lækre lokaler i Aarhus. Jeg kan ikke sige Systematic stort nok tak for dette."

CEDI netværk har som sagt allieret sig med Steffen Ørnemark og Steffens rolle bliver at afvikle netværksmøderne og sætte nye møder op og i det hele taget pleje de fynske og jyske medlemmers interesser.

Herudover har CEDI indgået en meget flot aftale med Systematic i Aarhus, der vil stille lokaler til rådighed for flere af møderne i deres flotte og centrale domicil på i Aarhus, Søren Frichs vej 39.

Prisen for medlemsskab af CEDI netværk er fortsat en fast lav pris på  5.000 kr. og med mulighed for at deltage i lige så mange møder, du har lyst til - både i det jyske og i det københavnske.

Med jyllandsaktiviteterne kommer der nu mere end 50 møder årligt og mange af møderne for efteråret er ved at blive lagt i kalenderen. 50 møder årligt - 5.000 kr.